بعد الدوره الشهريه الشهر الماضي اخذت بروجيست دواء...

رقم الاستشارة الطبية: 99555
تاريخ الاستشارة: 26 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 40
زائر
بعد الدوره الشهريه الشهر الماضي اخذت بروجيست دواء للمساعده علي الحمل والدكتوره بعدها قالتلي ان في بويضه كويسه للتخصيب وكتبتلي تكنوڤيولا اخده لو الدوره جت من ثالث يوم ولمدة ٥ ايام ولكن دورتي جت مختلفه من حيث اللون والكثافه وقعدت مدة يومين وهي بالعاده بتكون ٦ ايام وكانت قليله جدااا وبدون الآلم المعتاد ومع بداية اليوم الثالث بس كانت نقط بنيه خفيفه جدا واخدت اول حبه من تكنوڤيولا وانا حاليا مش عارفه هل اكمل في الدواء ولا اوقف يمكن اكون حامل ؟ ارجو الافاده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
Na

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا دة مش حمل وهذه دورتك لكن مختلفه ودة تأثير دواء بروجسترون الذي اخذتيه في البدايه
وللتأكد انه ليس حمل ممكن تعملي تحليل حمل في الدم
ولو مفيش حمل خذي التكنوفيولا وهي حبوب منشطه للتبويض من اليوم التالت للدورة ولمده ٥ ايام مرتين يوميا وتابعي حجم البويضه بالسونار وعندما تصل بويضه الي حجم جيد ستحدد لك الدكتورة ان كنتي تاخدي حقنه تفجيريه ام انك لست محتاجه ويجب يحدث جماع خلال ٣٦ ساعه