من حوالي ٣ شهور ظهر لي خراج في الثدي، الدكتورة فتحته...

رقم الاستشارة الطبية: 100016
تاريخ الاستشارة: 16 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 44
زائر
من حوالي ٣ شهور ظهر لي خراج في الثدي، الدكتورة فتحته وقالتلى سيبيه ينزل الصديد اللي فيه وكتبتلي على مضاد حيوي كريم وأقراص
وبعد أسبوع الورم والصديد قلوا روحت استشارة قالتلى كويس وكتبتلي على رافع مناعة لاكتو ماش لمدة شهرين وسألتها مش محتاج تنضيف قالت لا هو بسيط واستجاب للمضاد الحيوي
بس لحد دلوقتى الخرم اللي فتحته مقفلش، هو قفل داخليا ومفيش صديد ولا ورم ولا احمرار بس لسه فيه فتحة في الجلد ولسه بحط مضاد حيوي كريم
ف هو كده خف ولا لسه؟
أرفقت صورة ليه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسة
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لاكتو ماش
تشخيص الطبيب
خراج واستجاب المضاد

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٤٠٤١٦_٠٠٠٠٣١.jpg
    IMG_٢٠٢٤٠٤١٦_٠٠٠٠٣١.jpg
    297.4 KB · المشاهدات: 25

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ارجو اجراء سونار علي مكان الخراج لاستبعاد تكون ناسور داخلي وهو قناه لها فتحه داخليه وفتحه خارجيه بسبب تحول الخراج الي مزمن وهذه القناه بيبطنها خلايا مثل الموجودة علي الجلد ولو تلوث بالبكتريا بيظل فترة طويله ينزل صديد وافرازات
ولو التشخيص كذلك فعلاجه هو الازاله الجراحيه للناسور