حل قشره الشعر المسببه للحكه

رقم الاستشارة الطبية: 100219
تاريخ الاستشارة: 26 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 43
زائر
حل قشره الشعر المسببه للحكه

الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
قشرة الشعر غالبا بتكون عدوي فطريه سواء كانت قشرة بيضاء خفيفه بتنزل علي الملابس او انت قشرة دهنيه سميكه لونها عسلي وبتكون ملتصقه بالجلد المشعر حول الاذن وفي منطقه الذقن والشارب وهذ الحاله تسمي الالكزيما الدهنيه
لكن يجب توخي الحذر والتشخيص الدقيق لدي طبيب الجلديه لان ممكن سبب القشرة يكون مرض الصدفيه
وده بيظهر فيه قشرة فضيه مثل قشر السمك وعند محاوله ازالتها بينزل دم وطبعا لها طريقه علاج مختلفه تماما عن الحالتين السابقتين